AS “Sadales tīkls” – viena no lielākajām komandām TET Rīgas maratonā

Šodien, 19.maijā, TET Rīgas maratonā  AS „Sadales tīkls” komandu pārstāvēs 371 skrējējs, veidojot vienu no lielākajām maratona komandām. Sešu stundu laikā komandas dalībnieki noskries 3 887 kilometrus, kas ir līdzvērtīgs attālumam, kāds šķir Rīgu no tālākā Eiropas dienvidu punkta  - Gibraltāra.

Lai veicinātu uzņēmuma darbinieku saliedētību, savstarpējo sadarbību un pozicionētu AS “Sadales tīkls” kā aktīvu un dinamisku uzņēmumu, jau sesto gadu AS “Sadales tīkls” piedalās TET Rīgas maratonā. Uzņēmuma komandu veido gan darbinieki, gan viņu tuvākie ģimenes locekļi un šogad to pārstāvēs 371 sportists un veselīgā dzīvesveida piekritējs.

Komandas dalībnieku vidū iecienītākā ir 6 km distance un tajā startēs 162 skrējēji. 10 km distanci apņēmušies noskriet 155 dalībnieki, pusmaratona distanci – 43 dalībnieki, bet olimpiskajā maratona distancē dosies 11 izturības un sportiskā gara pilni sportisti. Kopumā AS „Sadales tīkls” darbinieki maratonā noskries gandrīz 3 887 kilometru garu distanci, kas ir līdzvērtīgs attālumam, kāds šķir Rīgu no tālākā Eiropas dienvidu punkta  – Gibraltāra.

AS “Sadales tīkls” darbinieki regulāri piedalās sportiskās aktivitātēs, piedaloties dažādu sporta veidu sacensībās, pārstāvot gan AS “Sadales tīkls” komandu, gan startējot individuāli. AS “Sadales tīkls” TET Rīgas maratonā piedalīsies sesto reizi un arī šogad uzņēmuma darbinieki vienotā komandā startēs arī Vienības velobraucienā Siguldā.

AS “Sadales tīkls” ir elektroenerģijas piegādes uzņēmums, kas nodrošina elektroapgādi vairāk nekā vienam miljonam klientu objektu visā Latvijā un elektroenerģijas sadales tīklu kopgarums 2019. gadā sasniedz 93 tūkst. kilometru.