AS “Sadales tīkls” RTU Karjeras dienā iepazīstinās ar darba un prakses iespējām uzņēmumā

Lai veicinātu jauniešu interesi par enerģētikas nozari, šodien, 22.februārī, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras dienā AS “Sadales tīkls” speciālisti informēs jauniešus par prakses un darba iespējām uzņēmumā. Aizpildot interaktīvu testu, ikviens pasākuma apmeklētājs varēs noteikt sev piemērotāko AS “Sadales tīkls” pamatdarbības profesiju un iepazīties ar uzņēmuma populārāko profesiju aprakstiem. AS “Sadales tīkls” aicina ikvienu topošo inženieri apmeklēt uzņēmuma stendu RTU Karjeras dienas laikā, lai klātienē iepazītu vienu no lielākajiem un iekārojamākajiem darba devējiem Latvijā.

RTU Karjeras dienā, kas šodien norisināsies Ķīpsalas izstāžu hallē, starp 140 uzņēmumiem darbosies arī AS “Sadales tīkls” stends, kurā par darba un prakses iespējām uzņēmumā jauniešus konsultēs personāla vadības speciālisti, tiks demonstrētas viedā elektroenerģijas skaitītāja iespējas un sniegta informācija par dažādiem viedo skaitītāju sistēmās integrētiem IT risinājumiem.

Tiem jauniešiem, kuriem nākotnes plāni vēl nav skaidri, būs iespēja ar interaktīva testa palīdzību noteikt sev piemērotāko AS “Sadales tīkls” pamatdarbības profesiju, bet, lai raksturotu uzņēmuma ikdienas darbu un pienākumus, jauniešu vajadzībām ir izveidots pamatdarbības profesiju katalogs, kurā iekļauti elektrotehniķa, elektroinženiera, uzskaites iekārtu inženiera, elektromontiera, elektrotīklu dispečera, releju aizsardzības un automātikas inženiera un meistaru profesiju apraksti.

Karjeras diena un citas profesionālās ievirzes aktivitātes, kuru laikā ir iespēja iepazīt uzņēmumu un elektromontieru, inženieru, elektrotīklu dispečeru u.c. speciālistu darbu, ir nepieciešamas gan jauniešiem, kuri vēl nav izvēlējušies savu nākotnes profesiju, gan AS “Sadales tīkls”, kurai ik gadu ir nepieciešami jauni un profesionāli darbinieki. Tādēļ AS “Sadales tīkls” Karjeras dienas laikā aicina ikvienu interesentu apmeklēt uzņēmuma stendu, lai klātienē iepazītu vienu no lielākajiem un iekārojamākajiem darba devējiem Latvijā.

Karjeras diena ir RTU organizēts profesionālās orientācijas pasākums, kas norisinās jau 16. gadu. Tās laikā jaunieši var iegūt informāciju par pieejamām prakses un darba vietām, savukārt uzņēmumi var tikties ar potenciālajiem darbiniekiem un praktikantiem, veikt to atlasi, palīdzēt studentiem sākt profesionālo karjeru. Ieeja RTU Karjeras dienā un autostāvvieta tās apmeklētājiem ir bez maksas, un tās norises laiks Starptautiskajā Ķīpsalas izstāžu centrā būs no plkst.10.00 līdz 16.00. Šogad Karjeras diena pulcē rekordlielu dalībnieku skaitu – 140 uzņēmumus, kas pārstāv 37 dažādas nozares.