AS “Sadales tīkls” atkārtoti iegūst “Ilgtspējas indeksa” Zelta kategoriju

Jau otro gadu, piedaloties starptautiski atdzītajā uzņēmumu vērtējumā “Ilgtspējas indekss”, AS “Sadales tīkls” par uzņēmuma korporatīvo pārvaldību, atklātību un sociālo atbildību ir ieguvusi  Zelta kategoriju, kā arī atkārtoti ieguva Ģimenei draudzīga komersanta statusu, par atbildību pret darbiniekiem, klientiem un viņu ģimenēm.

1.jūnijā norisinājās Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta uzņēmumu “Ilgtspējas indeksa” vērtējumu paziņošana, kurā  AS “Sadales tīkls” ierindojās Zelta kategorijā. Šis vērtējums apliecina, ka AS “Sadales tikls” korporatīva sociāla atbildība ir ilgtspējīga, uzņēmums izturas atbildīgi gan pret darbiniekiem, gan sadarbības partneriem un apkārtējo vidi, kā arī teicas uzlabot un pilnveidot savas darbības procesus.

Savukārt, Ģimenei draudzīga komersanta statuss, ko uzņēmumiem uz gadu iespējams saņemt “Ilgtspējas indeksa” ietvaros,  parāda, ka AS “Sadales tīkls”  veicina ģimenisko vērtību nostiprināšanos un uzlabo dzīves un darba vidi darbinieku ģimenēm un klientiem. Labklājības ministrija jau 11 gadus vērtē uzņēmumus, piešķirot tiem Ģimenei draudzīga komersanta statusu.

Jau astoto gadu Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts pēc starptautiski atzītiem kritērijiem novērtē Latvijas uzņēmumu darbības ilgtspēju un korporatīvās atbildības līmeni, piešķirot tiem pozīciju Bronzas, Sudraba, Zelta un Platīna kategorijā. Šogad 6 uzņēmumi ieguva Bronzas kategoriju, 21  Sudraba kategoriju, 19 augsto Zelta kategoriju un visaugstāko Platīna novērtējumu saņēma 7 uzņēmumi. Šogad, kopumā “Ilgtspējas indeksa” vērtējumā piedalījās vairāk nekā 80 uzņēmumi.